iCoach valmennus

Syyskuun tarjouksena on iCoach alkututkimus hintaan 49€. Alkututkimuksessa kartoitetaan yksilöllinen harjoitustarpeesi ja luodaan harjoitusohjelma. Tämän jälkeen siirryt etävalmennukseen jossa kuukausikulu on vain 29,90€ (Tarjoushinta voimassa esimmäiset 3kk etävalmennusta, ei sitoutumispakkoa, automaattista jatkoa eikä ylimääräisiä kuluja). Voit olla yhteydessä etävalmentajaasi mieltä askarruttavissa kysymyksissä milloin ja missä vain!

iCoach valmennus on helppo tapa toteuttaa yksilöllistä harjoittelua ja ylläpitää esimerkiksi fysioterapiajakson aikana saavutettuja hyötyjä. Monesti tuki- ja liikuntaelimistön ongelmia kuntoutetaan fysioterapian keinoin ja tapaamiskertoja on rajoitettu määrä. Tämän jälkeen omatoiminen harjoittelu usein loppuu ja oireet palautuvat ennalleen muutamien kuukausien kuluessa. Tämä ei ole pitkällä aikavälillä hyvä asia ja ihmisen yleinen elämänlaatu jatkaa laskuaan esimerkiksi kipujen lisääntyessä.

Klikkaa suuremmaksi

 

Tähän ongelmaan on keksitty ratkaisu etävalmennuksen muodossa. Asiakas voi jatkaa tyypillisen fysioterapiajakson tai iCoach alkututkimuksen jälkeen omatoimista harjoittelua menettämättä yhteyttä kuntouttavaan henkilöön. Fysioterapeuttisi on siis tukena harjoittelussa ja vastaa mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin yleensä alle 24 tunnissa.

icoach

iCoach alktutkimuksessa kartoitetaan kehon perusliikkuvuus sekä voimantuottokyky . Suoritukset pisteytetään ja pistemäärä kertoo lähtötasosi harjoitusjakson alussa. Testien perusteella jokaiselle asiakkaalle räätälöidään tilanteeseen ja lähtötasoon sopiva harjoitusohjelma, jota muokataan ajan kuluessa tilanteeseen sopivaksi.

icoach on erittäin kustannustehokas menetelmä ja kuukausittainen kuluerä onkin vain 29,90€. iCoach alkututkimus maksaa 49€ joten harjoittelu ei ole koskaan ollut näin halpaa ja tehokasta yhtäaikaa.

iCoach alkututkimukseen voit varata ajan sähköisesti nettiajanvarauksestamme tai puhelimitse 044-3223790