Seinäjoki

Keitä me olemme? 
Aktiivi Fysioterapia Oy on Tampereella vuonna  1984 toimintansa aloittanut yritys, jolla on nykyään viisi toimipistettä eri puolilla Tampereen kaupunkia. 2016 päätimme vastata koko ajan kasvavaan kysyntään erikoispalveluidemme osalta ja laajensimme toimintaamme Seinäjoelle.

Miksi Seinäjoki?
Seinäjoki on Etelä-Pohjanmaan suurin kasvukeskus ja alueella asuu yli 100 000 suomalaista. Meidän erikoisosaamisemme on herättänyt kiinnostusta esimerkiksi alueen urheilupiireissä ja tästä syystä asiakkaita on käynyt tiuhaan tahtiin Tampereella. Halusimme tuoda palvelut lähemmäksi, joten Seinäjoen valikoituminen toimipisteemme sijainniksi oli luonnollinen. Seinäjoella toimii useita erikoislääkäreitä jotka toimivat päätoimisesti Tampereen alueella, mutta tarjoavat palveluitaan myös muualla. Nämä yhteistyökumppanit helpottavat asiakkaan toimintaa kuntoutuksen osalta, sillä hyvä lääkärin ja fysioterapeutin yhteistyö on tae onnistumiselle.

Mistä meidät löytää?

Toimitilat tiski
Toimitilojemme sijainniksi valikoitui kuntosali T2M:n yhteyteen rakennetut vastaanottotilat, jossa meillä on tällä hetkellä palveluksessa 1 fysioterapeutti. Toiminnallisen kuntosalin ja fysioterapiapalveluiden yhdistäminen on nykypäivän kuntoutukseen täydellinen ympäristö. Asiakkaan kanssa voidaan samalla kerralla opetella oikeaa harjoitustekniikkaa sekä tehdä esimerkiksi suurnopeuskameroihin perusutuva toiminnallinen alarajaatutkimus. Toimitiloissa toteutetaan kaikentyyppista fysioterapiaa ohjauksesta manuaaliseen käsittelyyn, mutta toiminnan pääpaino on kuitenkin suurnopeuskameroilla tehtävässä alaraajatutkimuksessa, joka on alan kehittynein ratkaisu erilaisten virhekuormitusten selvittämiseen.

Toiminnallinen alaraajatutkimus?
Perinteisessä alaraajatutkimisessa ongelmaksi muodostuu toiminnallisuuden puute ja liikkeen analyysin vähyys. Suurnopeuskameroilla liikettä tallennetaan huomattavasti ihmissilmää suuuremmalla nopeudella (120 ruutua sekunnissa). Tällöin jalkaterän liikettä voidaan hidastaa videolla merkittävästi ja tutkia liikkeen aikaisia jalkaterän toimintoja suurella tarkkuudella. Kuvauksen ja löydösten perusteella on helppoa suunnitella toimiva kuntotus ja suunnitella mahdolliset ohjaavat pohjalliset.

alaraajatestaus

Miten varaan ajan?
Meille voi varata ajan suoraan netin kautta menemällä osoitteeseen: http://www.aktiivifysioterapia.fi/ajanvaraus/ ja valitsemalla sieltä toimipisteeksi Aktiivi Fysioterapia Seinäjoki. Vapaat ajat löytyvät tämän jälkeen helposti!
Voit myös soittaa numeroon 044-3223796 tai kävellä vaikka paikanpäälle osoitteeseen Keskuskatu 15, 60100 Seinäjoki.

Sinua palvelee fysioterapeutti Jutta Potila.

Tervetuloa!