Suomeen on julistettu poikkeustila joka aiheuttaa suuria rajoitteita moniin yhteiskunnan toimintoihin. Varotoimenpiteinä on suljettu erilaisia palveluita ja toimintoja. Fysioterapian avopalveluita ei ole vielä suljettu ja seuraamme ohjeistuksen muuttumista jatkuvasti. Olemme tällä hetkellä auki, mutta tietyin rajoittein.

Yli 70-vuotiaita asiakkaita sekä riskiryhmiin kuuluvia emme ota vastaan poikkeustilan aikana. Riskiryhmiin kuulumattomat ja alle 70-vuotiaat voivat käydä fysioterapiassa tällä hetkellä rajoituksetta, jos he ovat itse terveitä. Asiakkaiden tuleekin varmistaa, että he ovat terveitä vastaanotolle tullessa. Matkustaminen ulkomailla tai lähipiirissä todettu koronavirus tartunta aiheuttaa kahden viikon karanteenin ennen fysioterapia käyntiä.
Hoitotilat puhdistetaan ja desinfioidaan jokaisen käyttökerran jälkeen. Flunssaisia tai mahdollisesti koronavirukselle altistuneita asiakkaita ei hoideta tiloissamme.

Voit siis edelleen jatkaa fysioterapiajaksoasi. Olemme ottaneet käyttöön etäkuntoutumahdollisuuden jolloin sinun ei tarvitse lähteä kotoasi fysioterapiaan jos et pysty tai halua. Tutustu etäkuntoutukseen tästä linkistä ja varaa aika!