Suomeen on julistettu poikkeustila joka aiheuttaa suuria rajoitteita moniin yhteiskunnan toimintoihin. Varotoimenpiteinä on suljettu erilaisia palveluita ja toimintoja. Fysioterapian avopalveluita ei ole vielä suljettu ja seuraamme ohjeistuksen muuttumista luonnollisesti jatkuvasti. Olemmekin tällä hetkellä auki täysin normaalisti, mutta tietyin rajoittein.

Yli 70-vuotiaita asiakkaita sekä riskiryhmiin kuuluvia emme ota vastaan poikkeustilan aikana. Riskiryhmiin kuulumattomat ja alle 70-vuotiaat voivat käydä fysioterapiassa tällä hetkellä rajoituksetta jos he ovat itse terveitä. Asiakkaiden tuleekin varmistaa, että he ovat terveitä vastaanotolle tullessa ja matkustaminen ulkomailla aiheuttaa kahden viikon karanteenin ennen fysioterapiaan pääsyä. Hoitotilat ovat puhtaita sekä steriilejä. Flunssaisia tai mahdollisesti koronavirukselle altistuneita asiakkaita ei hoideta tiloissamme.

Voit siis edelleen jatkaa fysioterapiajaksoasi. Olemme myös ottaneet käyttöön etäkuntoutumahdollisuuden jolloin sinun ei tarvitse lähteä kotoasi fysioterapiaan jos et pysty tai halua. Tutustu etäkuntoutukseen tästä linkistä ja varaa aika!